Ultimate GSX Server

De Ultimate Server editie is ontworpen met als doel het aankunnen van een hoog aantal Data loggers. Deze software kan dan ook omgaan met veel inkomende data, vervolgens wordt die data opgeslagen in een Database. Dit kan zonder enkele problemen.

Integriteit van de Data

De Ultimate GSX Server is heel stabiel, dit heeft de software bewezen door al 6 jaar 24 uur per dag aan te staan zonder te crashen.

De software kan 2000 data loggers tegelijkertijd aan die elke 5 seconden data sturen. De Ultimate Server heeft een data integriteit van 99.8% behaald.

De Ultimate server is in staat om data te ontvangen via UDP en TCP verbindingen en ondersteunt GPRS, SMS, Ethernet en Wi-Fi data loggers tegelijkertijd!

 

Data herstel

Geen andere dienstverlener kan 100% zeker garanderen dat hun software werkt. Wij wel, tijdens het verliezen van de verbinding met een netwerk kan onze software toch nog de data terughalen. Zo zorgen wij voor een data integriteit's percentage van 100%.

 

Database ondersteuning

Wij ondersteunen 4 van de meest  voorkomende databases - Acces, MySQL, SQL Server en Oracle.

Het maakt niet uit welke van de 4 u gebruikt, de verbinding met de database is even makkelijk te testen en te configureren.

 

Groeperen

Data loggers en gebruikers kunnen allemaal naar verschillende groepen worden toegewezen. 1 Ultimate Server kan dus meerdere clienten onderhouden met hun eigen data loggers.

Wilt u meer weten over deze software? Download de volledige product brochure onderaan de pagina.